Velkommen til Ekstrahjelp!

På denne bloggen kommer vi til å gi masse gode råd om hvordan du får mest mulig ut av erfaringen din på arbeidsplassen, hvordan du navigerer karrierestien din, og hvordan du sørger for at du maksimerer potensialet ditt innen den jobben du har valgt.

Vi vil begynne med å si at vi ikke bare skriver om denne bloggen for å gi deg et sett med kakekutter-prinsipper som vi tror på, og som fungerer for å markedsføre våre egne tjenester. Det handler om DEG: vi vil at DU skal lykkes og trives i yrket ditt.

Med andre ord vil vi hjelpe deg med å finne drømmejobben. Hvis du er på utkikk etter jobb, ønsker å vite hvordan du kan forbedre din CV, trenger råd om intervjuspørsmål eller ønsker generell veiledning om hva du bør gjøre når du ser etter en ny mulighet, vil Ekstrahjelp.no være ditt utgangspunkt.

Du vil også kunne få et større overblikk over jobbmuligheter – hva er de beste jobbene der ute? Hva er de verste jobbene der ute? Hvordan får du jobb i en startup?

Videre oppdateres bloggen jevnlig med innlegg som tar opp temaer som er viktige for studenter som er på jakt etter sin første jobb eller personer som har vært i bransjen i årevis. Derfor vil du kunne dra nytte av den, uavhengig av hvilken gruppe du tilhører av disse to.

For å avslutte denne velkomsthilsenen skal vi også nevne det du kanskje har lurt på mens du har lest: “Hvor kommer Ekstrahjelp inn i bildet – altså, navnet på nettsiden?” Og det er bra du spør! For det har seg slik at det å være ekstrahjelp er en del av mange karrierer. Det er en myte at alle store karrierer skaffes ved at man går fra fulltidsstilling til fulltidsstilling, og klatrer ett og ett steg videre med jevn fremgang. Dette kommer vi til å skrive mer om i fremtidige blogginnlegg.

Det var alt for nå! Velkommen til Ekstrahjelp-bloggen!