Trenger du hjelp med snømåking? Legg ut en gratis småjobbannonse her på Ekstrahjelp

Enten du liker snø eller ei, snømåking kan være en skikkelig utfordring. La en ungdom i nabolaget få gjøre jobben for deg. Du sparer ryggen, sparer tid og kan glede deg over å ha gledet en som trenger en jobb.

Snømåking er en fin ekstrajobb

Private småjobber som snømåking er en super måte for ungdom å tjene noen ekstra kroner på. Særlig for de yngste som ikke har så mange muligheter ellers i arbeidsmarkedet.

Kjenner du ingen ungdom som kan være aktuelle,  så kan du få tak i noen som ønsker seg en jobb her på Ekstrahjelp. Tjenesten er gratis, enkel å bruke og krever ingen registrering.

Det er gratis for både bedrifter og privatpersoner å legge ut jobbannonser på Ekstrahjelp. Vår ambisjon er å skaffe flere jobber til unge, så da må vi gjøre det så lett som mulig for alle å få tak i ung arbeidskraft. Les mer om Ekstrahjelp her.

Les også: Hvilke jobbannonser passer på Ekstrahjelp?

Her kan du sende inn en jobbannonse

Når du er ferdig med å fylle ut skjemaet trykker du på Send inn. Jobbannonsen vil da sendes til kontroll, og publiseres på Ekstrahjelp så fort vi har rukket å se på den. 

En god overskrift inkluderer type jobb, navn på bedrift og arbeidssted. F.eks. "Aurora klesbutikk i Oslo søker ekstrahjelp", eller "Infostat i Trondheim har ledig sommerjobb i salgsavdelingen"
Husk at jo bedre beskrivelse av jobben du gir, jo bedre blir søkebunken 🙂 Greit å ha med følgende: Arbeidsoppgaver. Arbeidstid; heltid, deltid (hvor mye og når), vikariat eller sommerjobb? Ønskede kvalifikasjoner. Evt. krav til alder eller sertifikater. Arbeidssted. Hvor skal søknaden sendes; e-post eller link til søknadsskjema. Evt. kontaktperson for spørsmål om stillingen. Søknadsfrist (dato legges også inn i feltet under for å sikre sletting av annonsen etter utløp).
Hvis du ønsker å sette søknadsfrist til "Snarest", så skriv det i annonseteksten. Dato benyttes da kun for sletting av annonsen.
VIKTIG! Du må ha RETTIGHET TIL BILDET som benyttes. Ved å laste opp bilde bekrefter du at du innehar nødvendige rettigheter. (Bildet må være minimum 200x200px. Går med ulike formater. Kuttes automatisk.)
Photo by David Beale on Unsplash

Photo by David Beale on Unsplash