Godt nytt år, alle sammen - og tusen takk for oss!

Av Ekstrahjelp, 02 . Januar 2017

Vi ser tilbake på 2016 med glede, og tenker på at vi har vært heldige som har fått jobbe med å skaffe flere jobber til ungdom. Men nå er det dessverre slutt for Ekstrahjelp.

Styret i Asker og Bærums Budstikke, våre eiere, har besluttet å legge ned tjenesten. Ekstrahjelp vil bli avviklet i løpet av januar.

Til tross for stor oppslutning fra tusenvis av jobbsøkende ungdom og jobbtilbydere landet rundt, tjener vi ikke nok penger til å få drive videre.

Men før vi her hos Ekstrahjelp sier takk for oss, vil vi si tuuuusen takk til alle dere som har heiet på oss og støttet oss! Tusen takk til alle bedriftene som har satset på ung arbeidskraft gjennom bruk av Ekstrahjelp!

Og tusen takk til mer enn 52.000 unge jobbsøkere som har registrert seg på Ekstrahjelp. Vi er så lei oss for at vi ikke kan være med dere videre på veien!

Ekstrahjelp vil være tilgjengelig ut måneden som fullverdig tjeneste, slik at alle som ønsker kan få lastet ned CV eller annen informasjon fra profilene sine.

Les også: Hvordan laste ned CV fra Ekstrahjelp

Selv om det er triste dager her hos oss i Ekstrahjelp nå, så retter vi blikket fremover og tenker: Nytt år, nye muligheter.

Vi ønsker dere alle sammen et godt nytt år, og masse lykke til med jobbsøk i det nye året!