Rask og rimelig annonsering - for bedrifter

Av Ekstrahjelp, 05 . Juli 2016

Ekstrahjelp er et raskt og rimelig alternativ for deg som vil ansette ung arbeidskraft. Det koster kun kr. 490,- for en stillingsannonse og kr 90,- for en småjobbannonse. Vi kan også tilby gunstige abonnementsavtaler som inkluderer profilering i våre kanaler på sosiale medier.

Ekstrahjelp gir bedrifter en effektiv mulighet for kontakt med ungdom og studenter på jakt etter jobb. Siden lanseringen lokalt i september 2012 - og nasjonalt i november 2015 - har over 50.000 unge arbeidssøkere registrert seg på Ekstrahjelp.

Legg ut stillingsannonse her

I tillegg til målrettet annonsering mot unge jobbsøkere, gir Ekstrahjelp deg et verktøy for selve ansettelsesprosessen.

På Ekstrahjelp kan du enkelt opprette en bedriftsprofil, publisere stillingsannonser, se hvilke søker som matcher stillingen best, sortere, filtrer og kommunisere med søkerne. Vi samler alt på ett sted, og gir deg god oversikt.

Mange fornøyde kunder har rekruttert ansatte gjennom Ekstrahjelp.
Før var det venner og venners venner som hjalp meg med ungdommer til Pizzastua. Nå er det Ekstrahjelp, sier Bodil Hasselknippe, innehaver av Pizzastua i Asker.
Ungdommen i Asker og Bærum er en stor ressurs for alle som trenger hjelp. Gjennom Ekstrahjelp fikk jeg raskt rekruttert akkurat dem jeg ønsket meg, sier Lotte Tangvik i Vitale, Lysaker.

Prøv oss du også!

Les også: Slik bruker du Ekstrahjelp - som arbeidsgiver

Trenger du hjelp til å legge ut en annonse eller har spørsmål om tjenesten? Send oss en epost på hjelp@ekstrahjelp.no, eller ring oss på tlf. 95 89 90 86.