Gå ikke glipp av gode jobbmuligheter – sjekk for nye ledige jobber ofte!

Mange ledige jobber blir fort besatt, og de mest populære jobbannonsene blir derfor ikke liggende ute på nettet så veldig mange dager. For ikke å gå glipp av gode muligheter kan det lønne seg å følge tett med på ledige stillinger som legges ut.

Ekstrahjelp kan nå brukes like bra på mobil og nettbrett, som på pc. Det er derfor fort gjort å sjekke innom for nye ledige jobber også når du er på farta, venter på bussen eller i friminuttet på skolen.

Men siden Ekstrahjelp ikke lengre er en egen app, er det ingen automatisk nedlasting av snarvei på hjemskjermen.

Du trenger ikke bruke tid på å taste inn nettadressen

Du kan spare mye tid på å legge opp en snarvei til Ekstrahjelp på mobilen din selv. Det er en enkel sak, og du gjør det bare en gang – så har du glede av snarveien hver dag 🙂

For å lage snarvei på hjemskjermen på iPhone:

  1. Åpne nettleseren Safari (Apples standard nettleser for iPhone) på mobilen din
  2. Gå til ekstrahjelp.no
  3. Tykk på deleknappen på menylinjenDeleknapp
  4. Scroll bortover på den nederste menylinje, og velg Legg til på Hjem-skjerm
  5. Trykk på Legg til øverst i høyre hjørne

Nå vil du se Ekstrahjelp-ikonet dukke opp på siste side av hjemskjermen din. Du kan selv flytte det frem på første side – eller et annet sted – ved å trykke på ikonet og holde inne et par sekunder, og så trekke det dit du vil.

Med snarveien på plass er det fort gjort å holde seg oppdatert. Da gjenstår det bare å være rask med å sende søknad om en interessant mulig jobbmulighet skulle dukke opp. For glem søknadsfristen – søk på jobben med en gang! Da øker du sjansen for at jobben blir din.

Foto: unsplash.com @saulomohana

Foto: unsplash.com @saulomohana – edited av Ekstrahjelp