Få hjelp med korrekturlesing av jobbsøknad

Skrivefeil i jobbsøknaden gir et slurvete inntrykk, og kan redusere sjansene dine for å få jobb. Korrekturlesing av jobbsøknad er derfor et must.

Det er ikke alltid like lett å oppdage egne skrivefeil. Det er derfor lurt at du lar en annen person lese gjennom jobbsøknaden din. Og, nei, det holder ikke å bruke stavekontroll i Word. Feil bruk og plassering av ord blir ikke nødvendigvis fanget opp der.

Ved korrekturlesing får du ikke bare rettet opp skrivefeil. Du får også en mulight til å få tilbakemelding på om det du har skrevet er forståelig og gir et godt inntrykk.

Hjelp fra oss i Ekstrahjelp med korrekturlesing av jobbsøknad

Er det ingen rundt deg som kan hjelpe deg, så hjelper vi i Ekstrahjelp deg gjerne med korrekturlesing av jobbsøknad. Helt gratis for deg som er mellom 15 og 25 år.

Vi har lang erfaring med å lese jobbsøknader.

Sånn går du frem hvis du ønsker hjelp med korrekturlesing av en jobbsøknad:

Vi kan ikke garantere umiddelbar hjelp. I travle perioder kan det ta noen dager før du får jobbsøknaden ferdig rettet i retur fra oss. Så pass på at du er ute i god tid før søknadsfristen.

Les også: Glem søknadsfristen – søk på jobben med en gang!

Hjelpemidler på nettet

Når du skriver jobbsøknaden kan vi også anbefale deg å bruke Bokmålsordboka/Nynorskordboka som er tilgjengelig på nettet. I tillegg til å sjekke hvordan ord staves, kan du også få en forklaring på hva vanskelige ord betyr og hvordan de brukes. Særlig smart når du er i tvil om hvilke preposisjoner som skal brukes.

Ekstrahjelp er ungdommens egen jobbportal – med ledige jobber som passer for deg som er ung, jobbsøkertips og informasjon til deg som er ny i arbeidslivet.

Foto: unsplash.com @clemon2