Her får du en enkel, men profesjonell CV mal

Først gang du skal skrive CV, kan det være greit å bruke en CV mal. Her får du en enkel, men profesjonell mal som er fin å starte med.

Bruker du malen så sparer du tid på selve oppsettet, og kan heller bruke tid på innholdet. Er du ung, og ikke har så mye erfaring, så gjelder det å være litt kreativ og tenke godt igjennom hva som kan være fint å ta med. For å sette deg på rett spor, les gjerne Fem CV tips for ferskinger.

Hvordan bruke Ekstrahjelps CV mal

For å bruke malen, klikk på Download under bildet nederst. Filen legger seg da på programlinjen din. Trykk på den, og CV malen åpener seg i Word (om du har Word installert – hvis ikke kan du bruke Google docs.) For å gjøre endringer, trykk på Aktiver redigering øverst i dokumentet.

Malen er basert på et standard oppsett, etter norske forhold.  Med unntak av overskriftene, så bytter du all annen tekst. Ikke glem navnet ditt! Du kan selvfølgelig fritt flytte rundt på punkter, og fjerne ett punkt hvis du absolutt ikke kommer på noe å skrive der.

Bilde på CV

Du bestemmer selv om du vil ha bilde på CV’en. De fleste arbeidsgivere kommer uansett til å google deg, og vil nok finne bilder av deg på nett. Derfor vil vi anbefale deg å legge inn et profesjonelt bilde av deg på CV’en – så har du litt kontroll på førsteinntrykket.

Les også: Lurer du på om du skal ha bilde på CV’en?