Vinterferietid er tid for å tenke sommerjobb

De fleste bedrifter er tidlig ute med ferieplanleggingen. Venter du til mai med å tenke på sommerjobb, så er mest sannsynlig de fleste jobbene besatt.

Smart å følge med nå

Allerede nå i februar begynner det å tikke inn stillingsannonser for sommerjobb 2018. Det er derfor nå du må være på utkikk etter ledige sommerjobber.

Her på Ekstrahjelp finner du sommerjobber samlet på hovedmenyen under TEMA/SOMMERJOBB. Følg med her – mange nye, spennende muligheter vil bli lagt ut her i løpet av de nærmeste dagene og ukene 🙂

Flere muligheter i kommunene

På mindre steder med et begrenset antall butikker og aktuelle arbeidsplasser, så er det også spesielt viktig å følge med på sommerjobber som legges ut av kommunen. De aller fleste kommuner har nemlig et stort behov for feievikarer. Ta gjerne en titt innom kommunens nettsider. I tillegg til pleie- og omsorgsjobber, finnes det flere muligheter innen renhold, kjøkken og vaskerier, i tillegg til utendørsjobber i parkvesenet. Men husk, det er nå i februar disse jobbene blir lagt ut!

Sommerjobb med overnattingsmuligheter

Har du virkelig lyst på sommerjobb, så ikke begrens søket ditt til der du selv bor. Det er sommerjobber der ute som ordner overnatting på stedet.

Lykke til! 

Foto: unsplash.com @hoangvan

Foto: unsplash.com @hoangvan