Vi trenger hjelp – og ønsker oss penger til jul

Ekstrahjelp har vært ute av drift i lengre perioder det siste året. Sånn ønsker vi ikke å ha det. Vi vil være en trofast og god venn som alltid stiller opp og hjelper de som ønsker å få seg en jobb – hver eneste dag. Ekstrahjelp er hele Norges jobbsøkertjeneste for ungdom, og det vil vi fortsette å være.

Det er flere tusen ungdom innom nettsidene til Ekstrahjelp hver dag. På leting etter jobb, eller med håp om å få hjelp til å skaffe seg en jobb. Ekstrahjelp vil gjerne hjelpe.

En syk gründer er ingen god gründer

Ekstrahjelps eier og gründer, Mari, fikk kreft høsten 2017. Etter at Budstikka forlot prosjektet, har hun vært den eneste som har jobbet full tid med Ekstrahjelp. Når hun nå det siste året har måtte bruke tiden sin på å gå gjennom kreftbehandling og bli frisk, har det vært vanskelig å drifte og videreutvikle Ekstrahjelp.

Du kan lese mer om det i Historien om Ekstrahjelp – jobbsøkertjenesten for ungdom.

Gründere jobber gjerne gratis de første årene, og det har også Mari gjort. Men vi kan ikke forvete at en vikar for en syk gründer skal gjøre det. Ekstrahjelp trenger derfor hjelp.

Julegaveønske

Vi ønsker å få på plass et par unge hoder (som den fine gjengen vi hadde før) som kan hjelpe til med å drive Ekstrahjelp. Men det koster penger, og derfor ønsker vi oss  penger til jul. Pengene vil komme ungdom over hele landet til gode. Ikke bare vet at vi kan tilby et par ekstrajobber her hos oss, men også ved at vi kan fortsette arbeidet vårt med å skaffe flere jobber til unge.

Vil du hjelpe oss? Vi blir veldig glade for alle beløp, store eller små.

Vipps til 547614 – Ekstrahjelp donasjoner

eller gi ønsket beløp til kontonr. 1503.87.23925.

Tusen takk for at du bryr deg!<3

Er du i målgruppen (15 – 25 år) og ønsker å hjelpe til ved å jobbe for Ekstrahjelp – send oss noen ord om deg selv her.

Photo by Kat Yukawa on Unsplash

Photo by Kat Yukawa on Unsplash