Har du lyst på sommerjobb?

Innleveringer, tentamen og eksamen…. lenge til ferien. Sommerjobb kan jeg skaffe meg når det nærmer seg juni, tenker du.

Nei, ikke vent! Jobbmulighetene blir mindre jo lengre du venter. De aller fleste bedrifter har allerede begynt å legge feriekabalen. For en god stund siden.

Etter ferieloven kan ansatte kreve tre uker sammenhengende ferie i hovedferieperioden, som er fra 1. juni til 30. september. Og de skal ha beskjed om når de får ta ut ferie så tidlig som mulig. Senest to måneder før ferien begynner.

Det betyr at allerede i mars har mange bedriftsledere skaffet seg oversikt over ferieplaner og behov for ferievikarer. De starter rekrutteringen med å legge ut annonser for sommerjobber, og hører ofte med andre som jobber der om de kjenner noen som trenger sommerjobb.

Du kan finne sommerjobb på Ekstrahjelp

Så har du lyst på sommerjobb, fortell det til folk rundt deg, og hiv deg rundt og sjekk jobbannonsene nå! Her på Ekstrahjelp finner du alle sommerjobbene under TEMA/SOMMERJOBB på hovedmenyen.

Hvis du kun ønsker å se ledige jobber i ditt område, så velger du fylke, kommune eller by fra nedtrekksmenyen under LEDIGE JOBBER.

Ekstrahjelp er hele Norges jobbsøkertjeneste for unge. Her samler vi informasjon om ledige jobber som passer for deg som er ung, og gir deg også mange gode tips om hvordan du søker jobb. Trenger du hjelp med å skrive CV? Her får du en enkel, men profesjonell CV-mal.

Photo by Anaya Katlego on Unsplash
Photo by Anaya Katlego on Unsplash