Eplehøsting, løvraking og hundepass er fine småjobber å gi bort til ungdom i høstferien

Det er høstferietid. De færreste er opptatt med potethøsten. Det er heller ikke alle som reiser til fjells, eller flyr avgårde til sydligere strøk.

Høstferietiden er derfor en fin småjobbtid. Mange ungdom har fri, og vil gjerne bruke tiden på å tjene noen ekstra kroner.

Eplene henger fortsatt på trærne. Løvet ligger på bakken. Kanskje det er er ved som må kløyves, eller hagemøbler som må stues bort. Hvorfor ikke la en ungdom gjøre jobben for deg? Velferdsdeling kaller vi det. Vinn-vinn for alle.

For å gjøre det enkelt for alle å gi bort en jobb, så er det gratis å legge ut jobbannonser på Ekstrahjelp. Raskt og enkelt uten registrering. Send inn her!

Ekstrahjelp er ungdommens egen jobbportal – med ledige jobber som passer for ungdom, og jobbsøkertips og hjelp til dem som er nye i arbeidslivet.

Oversikt over høstferie 2017

  • Uke 40: 2.– 6. okt. 2017: Akershus, Aust-Agder, Buskerud, Oslo, Oppland, Vest-Agder, Vestfold, Østfold, Finnmark, Nordland (bare fri onsdag 4. – fredag 6. okt.), Troms (bare fri torsdag 5. – fredag 6. okt.)
  • Uke 41: 9.–13. okt 2017, Hedmark, Hordaland, Møre og Romsdal, Trøndelag, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark

Les også: Småjobber kan gjøres hvitt og skattefritt

Er du ung og kunne tenke deg en småjobb, men finner ingen i nærheten, les denne: Tips til jobber du kan skape selv

Photo by Marina Khrapova on Unsplash

Photo by Marina Khrapova on Unsplash