Nå kan alle selv legge ut jobbannonser på Ekstrahjelp – raskt, enkelt og helt gratis

Vi har endelig fått på plass en automatisert løsning for innleggelse av jobbannonser. Løsningen er selvbetjent, enkel å bruke og krever ingen registrering.

Gratis tjeneste

Og det beste av alt, det er helt gratis for både bedrifter og privatpersoner å legge ut jobbannonser på Ekstrahjelp. Vår ambisjon er å skaffe flere jobber til unge, så da må vi gjøre det så lett som mulig for alle å få tak i ung arbeidskraft. Les mer om Ekstrahjelp her

Alle type jobber passer for Ekstrahjelp

Ekstrahjelp er ikke bare for ekstrahjelpere. Alle jobbannonser for ledige jobber som passer for ungdom og studenter (målgruppe 15 – 25 år) hører hjemme her.

  • Deltidsstillinger, tilkallingshjelp, ekstrahjelp
  • Vikariater
  • Sommerjobber, sesongjobber
  • Kortere oppdrag, innleid hjelp
  • Heltidsstillinger – som f.eks. passer for et friår
  • Private småjobber (hagearbeid, barnepass, leksehjelp, lufte hund, passe katt, gå ærend, male, rydde, måke, m.m.)

Her legger du ut jobbannonse

Når du er ferdig med å fylle ut skjemaet trykker du på Send inn. Jobbannonsen vil da sendes til kontroll, og publiseres på Ekstrahjelp så fort vi har rukket å se på den. Helt gratis 🙂 

En god overskrift inkluderer type jobb, navn på bedrift og arbeidssted. F.eks. "Aurora klesbutikk i Oslo søker ekstrahjelp", eller "Infostat i Trondheim har ledig sommerjobb i salgsavdelingen"
Husk at jo bedre beskrivelse av jobben du gir, jo bedre blir søkebunken 🙂 Greit å ha med følgende: Arbeidsoppgaver. Arbeidstid; heltid, deltid (hvor mye og når), vikariat eller sommerjobb? Ønskede kvalifikasjoner. Evt. krav til alder eller sertifikater. Arbeidssted. Hvor skal søknaden sendes; e-post eller link til søknadsskjema. Evt. kontaktperson for spørsmål om stillingen. Søknadsfrist (dato legges også inn i feltet under for å sikre sletting av annonsen etter utløp).
Hvis du ønsker å sette søknadsfrist til "Snarest", så skriv det i annonseteksten. Dato benyttes da kun for sletting av annonsen.
VIKTIG! Du må ha RETTIGHET TIL BILDET som benyttes. Ved å laste opp bilde bekrefter du at du innehar nødvendige rettigheter. (Bildet må være minimum 200x200px. Går med ulike formater. Kuttes automatisk.)
Foto: unsplash.com @delaneykate_

Foto: unsplash.com @delaneykate_