Historien om Ekstrahjelp

Jobbegjeng i garasjen til Ekstrahjelp

Jobbegjeng i den gamle garasjen til Ekstrahjelp

Tjenesten ble i sin opprinnelige form utviklet av Asker og Bærums Budstikke, og så dagens lys i august 2012. I oktober 2015 ble Ekstrahjelp lansert nasjonalt.

Ekstrahjelps visjon var – og er fortsatt – å skaffe flere jobber til ungdom. Selskapet ansatte derfor i hovedsak bare medarbeidere som var under 25 år. I tillegg ble både unge bloggere, Snapchattere og grafisk designere engasjert for å gjøre Ekstrahjelp kjent.

I desember 2016 hadde over 52.000 unge jobbsøkere registrert seg på Ekstrahjelp, og flere nasjonale kjeder hadde innledet et samarbeid med selskapet.

Tina og Nadja jobber med ny story

Tina og Nadja jobber med ny story

Som følge av manglende finansiering av videre utvikling ble selskapet Ekstrahjelp AS besluttet avviklet i desember 2016 etter en styrebeslutning i morselskapet Asker og Bærums Budstikke AS. Avviklingen ble gjennomført i januar 2017.

Nytt selskap – nye muligheter for Ekstrahjelp

Samtidig ble domenet overdratt til tidligere daglig leder, Mari,  som bestemte seg for å videreføre nettsidene. (CV-databasen og appene er avviklet.)

Så i dag driftes ekstrahjelp.no av tidligere ansatte som en gratistjeneste for unge jobbsøkere og alle som har behov for ung arbeidskraft. Det er med andre ord nå helt gratis å legge ut stillingsannonser på sidene våre. Vi kan like det eller ikke, men driften finansieres enn så lenge av inntekter fra Google.

Har du en ledig jobb, legg den ut her!

Er det noe annet du lurer på, ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne 🙂

Hannah legger inn nye jobber

Hannah legger inn nye jobber

Salgssjef Elise gleder seg over ny avtale

Salgssjef Elise gleder seg over ny avtale